Hoppa till innehåll
Hem » Företagstips » En guide till att välja rätt arbetskläder för restaurang

En guide till att välja rätt arbetskläder för restaurang

Att välja rätt arbetskläder för restaurangpersonal är en viktig uppgift för att säkerställa personalens komfort, hygien och säkerhet. Det finns många faktorer att tänka på när man väljer arbetskläder och det kan vara överväldigande att välja det rätta varumärket. Segers är ett av de främsta varumärkena för arbetskläder inom restaurangbranschen i Sverige och i den här guiden berättar jag tips och tricks om hur man kan välja de bästa arbetskläderna för din personal.

Vilka typer av kläder är bäst för restaurangpersonal?

Restaurangpersonal får arbeta med varma ugnar, oljor och andra farliga föremål. Det är därför viktigt att välja kläder som är skyddande och samtidigt bekväma. Det rekommenderas att du väljer arbetskläder som inte är färgglada och istället väljer mörka färger då kläderna kommer att bli smutsiga i de trånga utrymmena i köket. Till exempel är mörka byxor och utdragbara förkläden viktiga klädesplagg.

Vilket material ska du välja?

Det material som du väljer för dina arbetskläder kommer att spela en viktig roll i personalens hygien och hälsa. Seger erbjuder arbetskläder i bomull och polyester som är lätta och samtidigt absorberande. Seger har också ett stort utbud av antimikrobiella kläder som kommer att hjälpa din personal att hålla sig frisk och fri från bakterier.

Vilka tillbehör är viktiga för restaurangpersonalen?

Restaurangpersonalen ska alltid ha en hatt eller fler för att skydda både hår och huvud från smuts och matrester. Restaurangpersonalen behöver också handskar för att skydda händerna mot hot fett och oljor.

Den nya kollektionen på Segers inkluderar också handskar i delikatessfär med den senaste tekniken som gör att handskarna kan användas med touchskärmar på mobiltelefoner.

Vad ska du tänka på när du beställer arbetskläder?

När du beställer arbetskläder är det viktigt att veta alla detaljer gällande förpackningen samt leveranstid. Segers är känt för att erbjuda en snabb och effektiv tjänst med många olika leveransalternativ och har också en kundtjänst som finns till hands för att svara på dina frågor.

Varför välja Segers?

Segers har ett brett sortiment av arbetskläder för restaurang i Sverige. Seger är innovativt och arbetar ständigt med att förbättra samt utöka sina produktlinjer med nya material och tekniker för att skapa det bästa skyddet för personalen. Segers produkter är av hög kvalitet, slitstark och bekväma och har därför blivit en preferens för restaurangbranschen.

Valet av arbetskläder för restaurangpersonal är en viktig faktor i att skapa en bekväm, hälsosam och hygienisk arbetsmiljö. Det är viktigt att välja ett varumärke som Segers som förstår branschen väl och som specialiserar sig på att tillverka kvalitetsprodukter. Genom att välja Segers kan du vara säker på att du erbjuder din personal de bästa arbetskläderna som kommer att garantera hög säkerhet och komfort i köket.